Zaza Rasid

My photo
There are two different categories of love. The first category is called a FAIRYTALE. The second category is called JUST ANOTHER LESSON.
i'm all about skittles, rainbows and sparkles. prepare for awesomeness. ENTER AT OWN RISK.

MEREKA SUKA AKU!! :)

Sunday, December 18, 2011

Tak Hebat Mana Pun

Assalamualaikum semua readers yang cutecute, cantikcantik, lawalawa, handsomehandsome dan awesomeawesome sekalian~



Post ni aku nak dedicate kat certain people yang dah inbox aku macammacam regarding my blog. Aku tak tahu why tapi diorang punya opinion is this,


"Asal layout kau simple kuning cemtu je??"




Well, ladies and gentlemen. Let me remind you that aku ni bukan budak pakar IT. Jujur aku cakap, aku tak suka sangat nak main HTML segala ni. Complicated sangat. Dulu memang la ada gak citacita nak jadi blogger nombor satu Malaysia (oh please la, za -_-") tapi dah masuk asrama, aku malas la pulak wehhh. Aku rela jadi bodoh sebab tak tahu apaapa rather than perasan hebat. Tapi ladies and gentlemen, aku suka ber-blogging. Yes. Aku memang suka. Pasal ni je cara aku dapat release segala tensiontension dan beritaberita besar aku. Aku dah tak ada go-to-boy lagi, so aku pun blab on dekat blog je la. Aku pun tak suka sangat nak blingbling kan blog. Awalawal tu okay la. Tapi bila dah lama sangat tu, aku boleh naik annoyed sebab menyemak je. Bila nak edit balik, confirm blur sebab dah tak reti nak baca HTML. Besides, aku tengok blog yang menang WWWOW Awards tu pun, tak la banyak sangat blingbling. Camtu je pun. Tapi memang tak dinafikan blog diorang best laa.



Haaa..cakap pasal blogging ni, aku baru je jumpa blog junior aku yang memang sumpah awesome!




Eh? Tak tak. Aku tak maksudkan si Laila. Ada sorang lagi.






That, people, is a preview of my junior, Joel Leslie's blog. Haha. I don't know why, tapi I memang suka tengok blog ni. Bangga la aku kenal blogger yang ohseeemm ni. Hehe. We practically went to the same school! So yea. Do check it out. Click here to experience the awesome-ness! :)




So aku rasa tu je kot dari aku. Hehe. And please, no haters please, Kalau suka, cakap suka. Kalau tak, kau boleh blah. Cuppish? :)







That's it. Peace and love. Over and out. Assalamualaikum :)
THANKS FOR READING! kalau suka, please click "LIKE"!

3 comments:

Atiqah Zakaria said...

Blog simple tapi isi menarikk. Iqaa suka :D

Cik tikah said...

lor.. bior le simple je. blog abg ben pun simple gak. merah je :P

Zaza Rasid said...

rep iqaa: hehe. thanks darl :)

rep cik tikah: ha'ah. just certain people slalu ckp nmpk biase je. i think its okay though :D