Zaza Rasid

My photo
There are two different categories of love. The first category is called a FAIRYTALE. The second category is called JUST ANOTHER LESSON.
i'm all about skittles, rainbows and sparkles. prepare for awesomeness. ENTER AT OWN RISK.

MEREKA SUKA AKU!! :)

Sunday, December 18, 2011

Kita Kan Kawaaaaannn~

Assalamualaikum para pembaca ku yang hebathebat sekalian..






Sebelum tu, beri tepukan kat diri korang sikit sebab anda semua merupakan pembaca blog aku yang tak seberapa ni!! YOU ARE ONE IN A MILLION BABY!!








Haha. Well, enough said. Aku tau tu tak lawak. Memalukan gileeerr..






So anyway, entry lewat tengah malam ni aku nak dedicate kat kawankawan yang banyak hiburkan aku lately. Ye laaa. Dah berapa bulan aku rasa aku macam sampah garagara theonethatgotaway tu. So finally bila aku dah mula rasa segar balik, I guess benda tu perlu diletak kat belakang. Kot? :D




Firstly aku nak cakap banyakbanyak THANK YOU kat Pqah Hamilton sebab layan jugak la perangai gila aku walaupun minah tu tengah tution. Luahan hati semua share (well, tak la semua) buat aku rasa special. Thanks Pqah for being AWESOME!!




Next aku nak say ARIGATO to Laila Qadriah sebab memang sokong aku lately. Hehe. Aku rasa garagara belog ni kot yang buat kitorang dah start kamcheng. Padahal kat sekolah tak cakap sangat punn. Tapi my friend is her roomate, so it's cool I guess. Memang maju! I LAP YOU, LELA!! <3




Oh ya. SYUKRAN JAZILLAN to Hisyam Hadzari jugak sebab nak jugak layan aku at times. Aku suka merapu macammacam kat mamat ni tapi dia okay je. Haha. He's Mr. Macho. Lol. If you're reading this, Syam, sabar jak la k? HAHA. But really, thanks a LOT for making me laugh. Kau nang best. Jujo aku padah tok :)








Pastu aku nak cakap banyakbanyak GRACIAS kat kawankawan F1 Nationals sebab group kitorang masih lagi up and running. Thank you banyakbanyak sebab despite perangai aku yang tak seberapa ni, korang masih gak layan aku. Especially kau la, Arsyad. Aku banyak sangat merapu tapi kau masih gak layan sampai lewat malam. That means A LOT. Like, seriously. And Team Revolt (Ill, Hezrina, Anum & Nadia) sebab korang girl pals F1 yang sporting gilaaaaa. Mijat too sebab sanggup text aku tengahtengah malam to keep in touch. Haha. You guys are the best!







And a very very THANKYOUVERYMUCH to my cousins: Brena, Kak Sherlyn, Dylan, Boboy, Debra, Elman, Ena and Hesper in making my holiday in Kuching best!! Pastu adikadik aku yang sama gila macam aku - Didin and Wani - for giving me the chance untuk online gak walaupun perlu berebut. Haha. Oh ya, tak lupa la kat anak buah yang ter-comel sekali, ASHER, sebab selalu menjeritjerit kat rumah. :p







You guys rock my world and I owe you big time. I love each and everyone of you BIG TIME!!



That's it for my entry. Peace and love. Over and out.



Assalamualaikum :)
THANKS FOR READING! kalau suka, please click "LIKE"!

2 comments:

Qadriah M Isnadi Khallid said...

kak zazazaza! ailebiu! keep on rocking! i bet u'll be as awesome as kak nisa and maria elena as well one day! there are signs already y'know! all the best!

FarhanahAdzlan said...

Jom join SEGMEN:SAYA KOMEN BLOG ANDA..Faedah dia ialah saya akan bagitau bagaiman nak memperbaikkan lagi blog anda dan tips untuk menambah follower=) Korang komen blog saya saya komen blog anda..Keterangan lanjut tengok di blog ye <3

farhanahadzlan06.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-komen-blog-anda-ii.html