Zaza Rasid

My photo
There are two different categories of love. The first category is called a FAIRYTALE. The second category is called JUST ANOTHER LESSON.
i'm all about skittles, rainbows and sparkles. prepare for awesomeness. ENTER AT OWN RISK.

MEREKA SUKA AKU!! :)

Saturday, November 26, 2011

Galileo

There's nothing much to say. Tapi aku nak ucapkan ribuan - eh, no - jutaan terima kasih kat sorang mamat yang memang macam aku, just versi lelaki. Oh no. Dia tak la macam aku sangat. Mamat ni kecik lagi, putihputih, perangai jauh lebih lasak dari aku tapi minat dan cara berfikir tentang life music and all sorts of crap memang linear. Haha. Jadi kepada Zainorazwan Zainal, aku memang bertuah kenal kau la. Kau beri aku peluang bila tak ada orang yang sanggup nak amek aku. Kau sabar dengan karenah aku yang entah hapahapa tu. We share secrets yang memang memalukan kadangkadang. Haha. Tapi kau memang hebat la. You're like the long lost brother yang aku baru jumpa. We're like TWINS!! And thankyou for this awesome video. Detikdetik bloopers kita shooting video ni masih lagi aku simpan - dalam ingatan. Yang lain, kau dah delete. I still remember kita kena buat banyak take untuk part "Yeah4" tu. But anyways, thankyou so much for this video contribution to MaGS 4 2011 and in tribute to Apek a.k.a Hafiz Rosli. Confirm si Apek meleleh airmata tengok vid tu.
And now presenting..
A production from Galileo Productions..
I present to you..
MaGS 4 Rock n' Roll!!!
This is How We Do It.. (tune macam Howie Do It)
And with that, I bid you farewell..
Peace and love (Joe Brooks selalu cakap macam ni!!) xoxo
Assalamualaikum. Over and out.

THANKS FOR READING! kalau suka, please click "LIKE"!

1 comment:

Qadriah Mohammad said...

Ohmaigad. Kmk tharu nfah. he is so sweet