Zaza Rasid

My photo
There are two different categories of love. The first category is called a FAIRYTALE. The second category is called JUST ANOTHER LESSON.
i'm all about skittles, rainbows and sparkles. prepare for awesomeness. ENTER AT OWN RISK.

MEREKA SUKA AKU!! :)

Saturday, November 26, 2011

Oh Jantung Hatiku

Assalamualaikum dan selamat datang ke belog yang kuning bak Spongebob SeluarKotak!! :)
In tribute to BumbleBee The Transformer..
So aku nak sangatsangat warwar kan kat you all tentang macam mana omputeh cakap Melayu. Yes people. Husband aku pandai cakap Malay and Cina. Husband kau dapat tak? Tak dapaaaaaatttttttt. Neehhhh. Aku tak sabar nak tengok dia muncul di KL buat persembahan LIVE. Sebab base on feedback yang dia dapat time UK punya tour hari tu, memang superb la. Gila aku suka dia!!! Seriously. Tengok la vid ni untuk tahu how amazing he is~
video
please please please bring him to Sarawak :'(
Peace and love. Rock it. xoxo
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatukh~

THANKS FOR READING! kalau suka, please click "LIKE"!

No comments: