Zaza Rasid

My photo
There are two different categories of love. The first category is called a FAIRYTALE. The second category is called JUST ANOTHER LESSON.
i'm all about skittles, rainbows and sparkles. prepare for awesomeness. ENTER AT OWN RISK.

MEREKA SUKA AKU!! :)

Friday, November 25, 2011

Apabila Mata Aku Berubah Jadi HIjau

Like every entry yang aku dah sumbatkan dalam belog ini, seperti biasa..
ASSALAMUALAIKUM!!!!!
Today, biar aku bawak hangpa suma ke tempat yang amat indah sekali. Haa. Betui lagu tu. So whatever. Enough of that entah hapahapa accent. Back to the matter of business, shall we??
Have this ever happen to you?
"I HATE CUPS"
"MY BUM IS TOO BIG"
"TAK GUNA! DIA AMEK SHAWL AKU!"
"POCOYO!!"
Well, look no further. Today aku nak cakap pasai jealousy. Of course all of you tahu apa reti jealousy tu kan kan?? Jealousy is a feeling bila kau punya teddy bear sudah suka dengan earthlings yang lain. Yes. Indeed. Memandangkan aku malas nak cakap sampai berbelitbelit, aku nak cakap satu hal je kat hangpa suma.
I AM SO JEALOUS OF THEM!!!!!!!
For starters wahai pembaca sekalian, aku ni jenis yang suka sangat promote kawan. I will always tell how cool that person is kat semua orang sebab aku bangga gilababeng bila ada kawan macam diorang semua. Tapi yang aku tak suka is when orang tu dah di promote, d
iorang tetiba ada fans yang lain. I was like..whatthefook?? Aku tau la aku ni tak la macam most of my friends tu. Diorang pandai modelling, fashion sense macam hapa, lucu kalah Usop Wilcha, cute mengalahkan Poof The FairyBaby. Tapi tak payah la kan nak steal them away from me? Aku rasa macam..seriously? Yes. I may be a complete bozo sebab mengesiankan diri dalam belog aku yang tak seberapa.
But seriously korang tak nak tengok aku bila aku dah jealous..
Zaza BERTUKARR!!
First stage..
Final stage.
Laaaaaaaa..jadi Mike Wazowski la pulak. Hampeeehhh.
Tapi by the end of the day. Aku tetap akan diserenade oleh husband ku yang terchenta~ OhmyJoetotheBrooks!!
please excuse the face yang oh-so-uber-peliks. p/s: he is so dreeeeeaaaammmmmyyyyyy~
I may be a sad lil' bigmomma tapi suka hati akulah kan nak imagine macam mana sekalipun. Kan kan?? (And jangan pulak korang salah faham ingat imagine tu..you know.."imagine') Jadi kepada korang yang dah pun serik tengok aku punya belog yang tak sudahsudah merapu entah hapahapa ni..
I LOVE YOU TOO!!
This is me signing out and I approve this message,
"Kalau tak jawab dosa. Kalau jawab..saaayyyaaaaaaaaaaaaannnnnnnngggggg"

THANKS FOR READING! kalau suka, please click "LIKE"!

2 comments:

Qadriah Mohammad said...

whoa. this is related. saya seperti paham sahaja.

Zaza Rasid said...

haaaa?? seperti?? haha. i hate it when my model friends jadi org yg veryy..high class if i may say?? sucks. seriously!!