Zaza Rasid

My photo
There are two different categories of love. The first category is called a FAIRYTALE. The second category is called JUST ANOTHER LESSON.
i'm all about skittles, rainbows and sparkles. prepare for awesomeness. ENTER AT OWN RISK.

MEREKA SUKA AKU!! :)

Friday, January 27, 2012

Tips Untuk Dapat Pakwe Yang Hot Ala-ala Damian McGinty

Assalamualaikum desperados sekalian..


Baiklah. Malam ni aku nak tunjuk kat hampa semua cara untuk memikat hati jejaka jejaka yang handsome handsome dan macho macho diluar sana. Memandangkan boyfriend aku Damian McGinity yang cute lagi handsome tu, aku pun rasa macam..why not kan beri tips sikit untuk dapat pakwe hotstuff?


Baiklah. Mari kita mulakan..


1. Make Up Tebal
Yang ni memang crucial bila perempuan-perempuan sekalian nak keluar dok usha lelaki di tepi jalan. Ini memang penting! Lelaki amatlah narrow minded sebab hanya dengan sekali pandang kat muka korang yang bertempek dengan entah hapa segala chemicals tu, boleh buat diorang jatuh hati kat hampa semua. Betul. Aku tak tipu. Tips ni memang diikut oleh Rozita Che Wan sampai semua orang rasa awe kat dia. Kau tak percaya? Takpaa. Tunggu je la nanti. Nak tips make up paling berkesan? Boleh lah rujuk kat Pak Cik Marilyn Manson kita ni haaa..






2. Minyak Wangi
Aku tahu. Ramai perempuan zaman sekarang memang malas nak mandi (tak terasa. tak terasaaaa..). Jadi memandangkan aku ni memang baik hati kat kaukau yang stinky di luar sana, aku dah come up dengan satu alternatif yang memang budak lelaki yang tinggal di asrama selalu pakai. Apa dia caranya? Atuu diaaaa..~ Spray-kan diri anda dengan sejenis bahan kimia yang bernama perfume!!




p/s: jangan pakai Fruitcake Spesel. Itu hanya godaan kepada lelaki yang bernama Mr. Amos sahaja. :)





Ya. Dengan menggunakan perfume, anda one step closer untuk menggantikan tempat Selena Gomez di hati Justin Bibir. Anda juga akan berpeluang untuk dapat laki yang bakal menghidu korang setiap masa. Siapakah gerangan itu? Ya. Tak lain dan tak bukan, Justin Bibir!!





Tengok. Pompuan tu pun dah geli. Bahahahahah!




3. Flying Shoes
Para wanita sekalian, anda perlu tahu yang lelaki ni memang outdoor-sy. Pantang diorang nak dok rumah jaga baby. Dan memandangkan ekonomi sekarang ni tak stabil, ada cara baru yang dah diperkenal kan oleh Percy Jackson. Sudah dapat teka? Ya. Anda perlu ada Flying Shoes or what I like to call it..THE ROCKETEER!! Kasut ni memang convenient kepada kaukau semua yang nak lelaki yang selalu buat tour macam Bruno Marikh (bak kata Kak Nisa aku la). Cepat beli! Kasut ni memang limited edition. Bukan semua orang dapat. Kat Malaysia aku tak pasti berapa banyak kedai Adidas yang jual. Tapi ni ada bonus sikit aku nak beri kat hang! Kalau kaukau semua memiliki kasut Rocketeer tersebut..anda telah berjaya membuat kakak aku jealous! Ya. Betul. Itu satu accomplishment yang besar! Cepat beli!!!






Behold..THE ROCKETEER!




It also comes in Glamorous Gold





4. High Heels
Ni khas kepada awekawek yang kontot comel sekalian. Kau mesti tahu, Damian McGinty, Joe Brooks, Michael Seater, Orlando Bloom, Sam Bunkface, Aaron Aziz dan ramai lagi jejaka hot tu semua tinggi belaka (unless kau S.A Tom Cruise, then tu lain cerita la). Jadi you guys need to step up a notch. Tidak. Stilletos merah yang dipakai Lisa Surihani tu tidak memadai. You need to go all wild, girl! Kasut tumit tinggi Lady Gaga will make the men go googley eye on you. Trust me.




You were born this way, babyyy~




5. Muka Lawa
Well, kalau kau nak laki hensem notice kau, muka kau mesti la lawa kan? Kalau muka korang tak lawa macam diorang kat bawah ni, then you can kiss those hotties goodbye.



Rosie Huntington :) 





Agnes Monica <3 




"Maaf ye.. Orlando Bloom tu milik I. Pi cari yang lain ye, babes" - Miranda Kerr


Ehh..asal semua minah salleh semua ni? Exception to Agnes Monica coz she's awesome like that!!





Naaahhh..hambek kaaauuuu~ Lisa Surihani.



All I'm trying to say here people, jodoh tu di tangan Allah. Perempuan pasangannya lelaki. Kalau lelaki-lelaki dan perempuan-perempuan, tu memang manusia yang tak reti nak bersyukur dengan nikmat yang Allah dah beri. Dah korang tu perempuan/lelaki, buat apa nak cari someone yang sejenis macam kau? You might as well love yourself for all I care. Pfft. Bozos.


Ingatlah, lelaki yang baik adalah untuk wanita yang baik. Allah Maha Adil.



Peace and love. Over and out.



Assalamualaikum :)

THANKS FOR READING! kalau suka, please click "LIKE"!

8 comments:

[ wanni ] said...

tingginye kasut tuuu.. tak larat aii, bhahaha~

Qadriah Iskhall said...

you've stunned me! your best entry so far! you go sistah!

TUGAU GATES said...

hahahah.ktk makin lamak makin sot.go bebeh!

Zaza Rasid said...

@wanni lady gaga punya kasut memang sakit. takpa. beauty is pain!! muahahaha

@laila i'm just bored. so yeaa. HAHA


@kaknisa i call it, growth. craziness comes within u. muahahahaha

KaiZeN said...

ak suka kasut ad sayap u..agak2 bloeh terbang x???

Zaza Rasid said...

@kaizen insya-Allah dengan imaginasi yang tinggi dan minda yang sudah tiga suku, anda mampu untuk terbang..

liyana said...

saya suka yang perfume tu je~

yang lain-lain tak suke nak pakai..leh dapat gak tak pakwe hot??

hehe~

NUR ZAFIRAH BINTI RASID said...

@liyana kalau perfume je, you're stuck with Bieber. sorry :)