Zaza Rasid

My photo
There are two different categories of love. The first category is called a FAIRYTALE. The second category is called JUST ANOTHER LESSON.
i'm all about skittles, rainbows and sparkles. prepare for awesomeness. ENTER AT OWN RISK.

MEREKA SUKA AKU!! :)

Thursday, January 26, 2012

Aku dah MENANG!!

Assalamualaikum viewers sekalian!!


Entry hari Jumaat yang merupakan penghulu segala hari ini akan dimulakan dengan entry mengenai seorang jejaka yang I so wish knew I exist. Narrow minded sangatkah aku ni??



So I reckon kaukau semua diluar sana tu confirm tahu pasal Glee and The Glee Project kan?? Okay. Walaupun The Glee Project dah habis and pemenangnya kita pun dah tahu siapa, aku saja nak show off balik yang aku tengok The Glee Project pagi tadi. Teehee.Like seriously, kalau la ada series macam Glee tu kat Malaysia dan kebetulan ada competition untuk cari cast baru, confirm aku join!! Pastu tambah lagi kotkot boleh collaborate dengan Glee Cast, lagi gempak. Dream on, Za!!


Tapi whatever la kan? Let's get back to the topic shall we??



The Glee Project :)




Bila aku tengok balik iklan promo Glee Season 3, tetibe aku nampak sorag mamat yang oh-so-cute on the screen. It's none other than DAMIAN MCGINTY!! Jejaka berumur 20 tahun ni asalnya dari Ireland and he has the most cutest accent ever!! Dulu aku ni die-hard fan Cameron Mitchell (tu pun first time tengok muka dia macam Joe Brooks. Awww <3) tapi bila tengok balik The Glee Project tadi, I realised that DAMIAN IS SO FRIGGIN' CUTE!! And suara diaaa...mak oiiiiii!! Cair aku dengar!! I'm a sucker for guys yang ada suara garau. Waaaaaaaaaaaaa~




So anyways, alhamdulillah Damian dah pun menang The Glee Project and earned his place on Glee as Rory. Truth be told, aku sekarang tengah sibuk dok ushausha website yang post anything pasal Damian. And I'm like..ohmygosh he's so cute!! My gawd, why do you sound so blonde, Za? Sheesh.





just look at the faces he makes..isn't he adorable?? :)




So yaaa..basically aku post entry ni pun sebab aku nak heboh kat satu dunia yang latest crush aku is Damian. Sorry la Zayn Malik and Michael Seater. Tiada lagi tempat untukmu di hati ini.. HAHA.


So apa jadi dengan Joe Brooks??





Dia husband aku. Bukan boyfriend aku. So he's the only exception. Muahahahahahahaha.




Okay. Korang dah boring. Aku tahu.



Peace and love. Over and out.




Assalamualaikum :)

THANKS FOR READING! kalau suka, please click "LIKE"!

3 comments:

TUGAU GATES said...

yeah,bguslah ktk dh x kaco Zayn Malik gik..cuz knek tk,Zayn suka ngan kmk.wahahaha

Joel Leslie said...

yeahhh :D ada juga fan glee/glee project :)) sama genggg :D i love marisssssssssssssssssssa til the end. hahaha :D sedih ku nya sik masuh glee season 3. arghh! but damian awesome juak. the leprechaun:p

Zaza Rasid said...

@kaknisa ugh please. zayn malik still on my waiting list. tunggu diapprove gik ya. muakakakaka

@joel ikr?? marissa is like..way way talented than hannah. i was like so shocked she'd got kicked out. dammit. boo ryan murphy. BOOO!!