Zaza Rasid

My photo
There are two different categories of love. The first category is called a FAIRYTALE. The second category is called JUST ANOTHER LESSON.
i'm all about skittles, rainbows and sparkles. prepare for awesomeness. ENTER AT OWN RISK.

MEREKA SUKA AKU!! :)

Tuesday, December 20, 2011

Congratulations to LUQ HARITH!!

Haha. Alkisahnya bermula dengan..



ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUKH!!!





Ni entry ringkas je sebab aku tau some of you mungkin dah rimas sebab my post banyak muncul kat dashboard korang. A few days ago my cousin, Luq Harith, dah selamat melangsungkan pertunangannya with a smashing girl, Khadijah Aziz. Pertunangan diorang kat KL (apparently my cousin anak jati Malaya) so I didn't get to go due to the extreme ticket price yang Air Asia tengah tawar sekarang. aku tau aku tak loaded macam depa suma :'( Plus! I'll be going to Sabah next week so sebab tu jugak kot mak ayah aku tak kasi aku pergi. Tapi dammit la. Kakak aku dapat pergi majlis pertunangan diorang (my sister is studying in KL) AND go to Sabah! Grr.





Whatever it is, kat sini aku nak cakap CONGRATULATIONS to Abang Luqman (I'm not used in calling him Luq yet) sebab dah ambek a step closer in building a beautiful Masjid.




Yeap. He's my cousin alright. Still with that silly look of his. :p




Tapi kan, it is kinda weird seeing a silly guy like him getting serious in a relationship. It's not that he can't commit but I'm his cousin. I am used in seeing him acting goofy. You know, macam remaja biasa. Tapi aku dah lupa daaa. Abang Luqman aku ni bukan budak kecik lagi daa. Haha.




You see. Susah kan nak believe he's engaged??




Apaapa pun la, I wish all the best for my cousin. Hopefully nanti diorang dapat kahwin and cepatcepat dapat baby so that Asher pun ada geng nak ajak main. Aminn~ Tak la budak kecik tu slalu kacau kitorang main SingStar. Memang Asher je la yang ambek microphone. HAHA



So who's next in line?? Hopefully..



ABANG ADI & KAK HAZEL!!





Okay. Aku tak nak cakap banyak lagi. Belakang aku dah sakit gila babeng dah sekarang sebab berdating dengan computer lama sangat. :p



Peace and love. Over and out.




Assalamualaikum :)

THANKS FOR READING! kalau suka, please click "LIKE"!

1 comment:

Nur Kiasatina ^_^ said...

sweet. hee .Nice entry. FOllow u ! Kalau sudi follow la sy jgk.hikhok:p. nahh, ni link.. rock-secretonlinegurlzz.blogspot.com